15. des
 
– Sliter på omdømmet
Leder Erling Behrens i Hamar Frp mener problemene i Ankerskogen svømmehall sliter på anleggets omdømme.

Publisert: 04.okt.2016 08.41
Oppdatert: 04.okt.2016 12.30

De siste årene er det gjennomført en stor utbygging og rehabilitering i Ankerskogen svømmehall.

Etter at det viste seg at denne ikke var fundert i realistiske økonomiske prognoser, har anlegget i år gjennomført en stor nedbemanning.

Sammen med at en person har sluttet, har nedbemanningen ført til at Ankerskogen sto uten noen med nødvendig tillatelse til å skjenke alkohol i velværeavdelingen, med den følgen at alkoholomsetningen måtte innstille i en periode.

Hamar Frp er engasjert i driften av Ankerskogen svømmehall, og leder Erling Behrens mener denne og saken om reduksjon i åpningstidene ikke er bra for Ankerskogens omdømme.

– Slike saker er ikke bra for Ankerskogens omdømme. Jeg støtter helt uttalelsen fra brukeren som sa at dette er utslag av dårlig planlegging. Det er et stort behov for endringer i Ankerskogens organisasjon. Anlegget må ha en ledelse som kan ivareta virksomheten på en god måte, mener Behrens.

Hamar Frp har tidligere foreslått å opprette en ordning som kan gi familier og personer som ellers ikke har råd til å benytte anlegget, lettere eller gratis adgang til anlegget. Også ordfører Einar Busterud tok i det siste kommunestyremøtet til orde for å se på en slik ordning, noe Behrens finner gledelig. Han vil nå følge opp sitt tidligere forslag i budsjettet for 2017.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke