buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
MÅ SELGE: Tonje Ofstad-Pettersen synes det er vedmodig å måtte selge Gåsbustua.
 
– Vedmodig å måtte selge Gåsbustua
Etter jula er det stopp for Gåsbustua catering og hjemmebakeri. – Det er vemodig, men jeg har ikke helse til å drive videre, sier Tonje Ofstad-Pettersen.

Publisert: 16.okt.2018 15:18
Oppdatert: 16.okt.2018 20:43

Allerede til helga holder hun opphørssalg på Fjellhandleriet i første etasje på Gåsbustua. For ett år siden fylte hun disse lokalene med klær og utstyr fra overskuddslageret til Forsvaret, samt gave- og interiørvarer. Her har det også vært mulighet for å ta en kaffekopp og kjøpe kortreiste matvarer.

– Salget her har gått kjempefint, selv om det fremdeles er mange som tydeligvis ikke kjenner til hva Fjellhandleriet er, sier Tonje Ofstad-Pettersen.

Men i etasjen over holder hun det gående enda noen måneder.

Det er tre år siden hun og mannen kjøpte Gåsbustua. Meningen var å drive hjemmebakeri, men etter kort tid var hun i full sving både med catering og kaker. Hun har en ansatt og en ekstra medhjelper, og sammen har de levert både til privatpersoner og bedrifter, samt hatt alt fra minnesamvær til bryllup. Andre juledag skal Motorveteranene, tradisjonen tro, til Gåsbu, og da holder hun åpent for alle og serverer kaffe og vafler. Men så stenger Tonje dørene.

– Av helsemessige årsaker har jeg sagt nei til mange oppdrag. Det er fullt mulig å drive videre slik jeg har gjort, men her er det også muligheter for events og møter, sier Tone Ofstad-Pettersen, som også er villig til å selge selskapet hvis det er ønskelig.

Så langt vet hun ikke hva hun skal drive med videre. – Jeg vil ta en liten tenkepause, men håper jeg kan få meg en deltidsjobb, sier hun til krøniken.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat