buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
MYE KUNST: Bildene henger tett i GalleriSense. Terje Pedersen synes det er fint å kunne vise publikum hvordan ulike rammer fungerer på veggen.
 
Terje Pedersen feirer jubileum etter 20 år med rammer
Han er opptatt av at vi skal trives med det vi har på veggene våre. Nå kan Terje Pedersen markere 20 års jubileum med Galleri Sense.

Publisert: 12.mai.2017 12:22
Oppdatert: 14.mai.2017 08:08

20-årsjubilanten holder til i Torggata 73, og det har den gjort siden 1999. Men det var i fryselageret ved CC det startet, to år tidligere. Der etablerte Terje Pedersen og kona Sonja Østgård firmaet Rammer og Dekor.

I starten var det et rent rammeverksted, og de gjorde det skarpt i NM: Førsteplass i 2001 og publikumsprisen i 2003.

– Jeg har prisene stående framme, da tenker forhåpentlig de som kommer innom at jeg kan det jeg driver med, sier han og ler.

Tok over

I mange år hadde han et nært samarbeid med Birger Hervold. Han rammet inn alle bildene til galleriet, og fikk også kontakt med flere av kunstnerne som stilte ut der. Da Hervold ga seg i 2014, tok Terje Pedersen også over kunstnerne og lagde galleri i tillegg.

– Det er utrolig spennende å pakke ut ny kunst og finne de riktige rammene slik at publikum får et godt helhetsinntrykk, han.

Både Jan Baker, Terje Resell, Frank Brunner, Per Fronth og Gunnila Platou Holm er blant kunstnerne som har fulgt med over til Galleri Sense.

Må trives

Han har inntrykk av at mange nå legger mer vekt på hva de har på veggene sine.

– Det viktigste er at folk trives med det de har rundt seg. Hvis du omgir deg med kunst du ikke liker, få det ut, selg det eller gi det til noen som liker det. I noen tilfeller kan det være nok å skifte ramme for at et kunstverk skal komme til sin rett, sier han.

Opp gjennom årene har han rammet inn mye forskjellig. Han har laget sin egen patent på rammer som gir plass til gamle bestefarsklokker. En litt mer spesiell innrammingsjobb var det 50 tommer store fjernsynet som fikk ei gigantisk ramme. – Jeg rammer inne det meste, bare det kommer ut døra her, sier Terje Pedersen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat