buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
PRIS­VIN­NER: Ti­ril Eike (til venst­re) ble hed­ret i Ha­mar bib­lio­tek. FOTO: Pri­vat
 
Årets bibliotekpris til Storhamar-ansatt
Skolebibliotekar Tiril Eike ved Storhamar skole er vinneren av fylkets bibliotekpris for 2017.

Publisert: 23.mar.2018 18:08
Oppdatert: 23.mar.2018 18:11

Onsdag 21. mars ble årsmøtet for Norsk bibliotekforening avdeling Hedmark avholdt i Hamar bibliotek. Sakslistens høydepunkt var utdelingen av bibliotekprisen for 2017.

Skolebibliotekar Tiril Eike ved Storhamar skole ble nominert av et av NBFs medlemmer. I begrunnelsen står det blant annet at Tiril «har skapt et aktivt og levende bibliotek. (…) Med et begrenset budsjett arrangerer hun bokloppemarked for foreldre og foresatte innimellom. (…) Hun ser barna, også de som ikke gjør så mye ut av seg og kanskje trenger det aller mest.»

På bakgrunn av denne nominasjonen, kunne styret i Norsk bibliotekforening avd. Hedmark tildele Tiril Eike årets bibliotekpris for 2017. Som belønning fikk Eike også overrakt bildet «Rødhette og ulven» av Eli Hovdenak.

Ifølge pressemeldingen fra foreningen ble Eike både overrasket og rørt over å bli tildelt prisen. Eike har 70 prosent stilling ved Storhamar skole, hvor halvparten av stillingen er øremerket skolebiblioteket.

I løpet av en vanlig uke er alle elevene innom skolebiblioteket. Slik får Eike anledning til å se og bli kjent med hver enkelt elev.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat