buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Ajer-elevene slår til med selveste Fame
Aulaen på Ajer ungdomsskole er gjort om til High School of Performing Arts denne uka. Nå er det musikalen Fame som gjelder.

Publisert: 10.feb.2017 09:53
Oppdatert: 10.feb.2017 09:56

– Litt mer presise der, alle på scenen nå, syng tydelig! Beskjedene kommer i rask rekkefølge for nå nærmer det seg premiere på Fame og da må detaljene sitte.

– Det har vært kjempemorsomt å være med, sier Selma Nilsen og Mabel Kristiansen, to av elevene som er med. Selma spiller den strenge læreren Miss Sherman, mens Mabel jobber på og bak scenen.

Det er elevene fra 8.-, 9- og 10. klasse som har valgfaget Sal og scene som deltar i musikalen. De elevene som ønsker å være med på scenen må stille på audition for å synge eller å danse, men ellers er det utallige arbeidsoppgaver som skal gjøres for å få en flott forestilling.

Ajer ungdomsskole har lang tradisjon i å sette opp musikaler. Hvert tredje år velger de en barneforestilling, i fjor var det Kardemommeby som ble vist. Men nå har du sjansen til å se Fame. Det er opprinnelig en amerikansk ungdomsmusikal fra 1980, og den ble siden til film og en veldig populær Tv-serie. Her blir du kjent med alle de håpefulle elevene som vil satse på dans, sang og drama. .

Fredag skal elevene ha en prøveforestilling, men fra mandag til torsdag er det åpne kveldsforestillinger. På dagtid spilles stykket for elever på ungdomsskolene i byen, samt de eldste barneskoleelevene.

 
KJEMPEMORSOMT: De har flotte skoledager med Fame: (f.v) Victoria Holm, Bojana Mucaljm Selma Nilsen, Lucas Kamp, Ludvig Berglund Kristiansen og Mabel Kristiansen.
MYE DANS: Det er mye koreografi å holde orden på i Fame.
FRA FAME: Glimt fra øvingene torsdag.
SNART KLARE: Mandag skal alt sitte, da er det klart for forestillinger.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat