buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Utvider med symaskiner
Amalies Verden i Skolegata starter nå med salg av symaskiner. – Vi synes Hamar må ha et slikt tilbud, sier Gry Karin Bakken.

Publisert: 07.jun.2017 22:22
Oppdatert: 08.jun.2017 08:37

Bakken driver Amalies verden sammen med Tone Liljan. Etter at sybutikken i Hamar sentrum ble lagt ned, har de tatt inn sytilbehør slik at kundene skal slippe å dra langt av gårde for ei synål. Nå tar de det et hakk videre – med symaskiner. De tar også inn symaskiner til service.

– Vi har fått høre at folk kjører helt til Gjøvik for å få reparert maskinene sine, og vi syntes det var synd at Hamar ikke hadde dette tilbudet lenger, sier Bakken. Hun og kollegaen opplever nå at de får nye kunder som oppdager dem hver eneste dag: – Det til tross for at vi ikke ligger midt nede i sentrum.

De kunne nok gjerne ha ønsket seg litt større lokaler for det begynner å bli temmelig fullt i butikken. Bakken og Liljan har tatt inn masse stoffer, men det aller meste er plassert på bakrommet på grunn av plassmangel. Ute i butikken er det sydd opp mange modeller, både i nye stoffer og i redesign. Men det aller meste av butikken er nå fylt opp av fargerikt garn. Hver mandag er det strikkekveld på Amalies Verden.

–Det har vært et veldig populært tilbud. Vi har mange frivillige som hjelper til her, og de som er der hjelper hverandre, sier Gry Karin Bakken.

Hun og kollegaen har til nå hatt dagene fulle med reparasjon av tøy, men nå har de satt stopp for å få unna alt som ligger på vent.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat