buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Godt be­søkt: Til tross for en ned­gang fra 2015, klar­te An­ker­sko­gen svøm­me­hall å opp­nå mer enn 300.000 be­søk også i 2016.BEG­GE FOTO: Dag W. Grund­seth
 
Anker’n passerte 300.000 besøk i fjor
Selv om besøket har falt er Anker’n-sjef Morten Lillehagen fornøyd med den økonomiske utviklingen i anlegget.

Publisert: 01.jan.2017 12:18
Oppdatert: 01.jan.2017 12:37

Lillehagen opplyser at besøkstallene for 2016 endte på 303.211. Dette er 13.655 færre enn i 2015. Den største nedgangen kom i høst, etter at anlegget kuttet åpningstidene.

– Vær, kortere åpningstider og flere dager med stengt på grunn av vedlikehold har nok vært medvirkende årsaker, sier Lillehagen.

Han er likevel fornøyd:

– Vi har en veldig god og positiv økonomisk utvikling. Besøkstall alene er ikke nødvendigvis et parameter som sier noe om utviklingen. Produktmiksen og hva kundene ønsker å betale for er vel så viktig.

De fem siste månedene har Anker’n operert med noe kortere åpningstider enn tidligere. Det blir det nå slutt på. Allerede 2. januar endres åpningstidene i retning slik de var før.

Lillehagen sier det foreløpig er vanskelig å anslå hva 2017 vil bringe.

– Erfaringer fra tilsvarende anlegg tilsier at besøket stabiliserer seg etter rundt tre års drift. Vi har likevel et mål om å øke besøket og forbedre økonomien også i tiden framover, sier han.

Mandag vil det også bli andre endringer ved anlegget. Den viktigste nyheten er at kafeen gjenoppstår med ny driver.

I tillegg vil Ankerskogen gjøre det mulig å besøke treningssenteret tidligere på morgenen og senere på kvelden. En løsning med nøkkelkort og egen inngang på baksiden skal være på plass i løpet av måneden.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat