buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
JU­LE­MAT: Sver­re André Lorentzen in­vi­te­rer til mid­dag.
FOTO: As­geir Høi­mo­en
 
Arrangerer to nye veldedighetsmiddager
Også i år vil Sverre André Lorentzen gi en trivelig juleopplevelse til folk som ikke har det så greit. Denne gangen blir det hele to julemiddager hos Frelsesarmeen.

Publisert: 08.des.2017 08:09
Oppdatert: 08.des.2017 08:19


I fjor arrangerte Lorentzen et lignende arrangement, men da ble det holdt i losjehuset Ajertun. I år har arrangørene valgt å flytte hele opplegget ned til Frelsesarmeens lokaler i bykjernen. Mandag 11. og onsdag 13. desember blir det julemiddag med servering av mat og drikke, i tillegg til at nissen kanskje kommer innom med gaver …

I fjor ble deltakertallet rundt 20 personer. I år ser det ut til å kunne bli mange flere. Så langt har 80 personer meldt sin interesse.

Lorentzen forteller mer om bakgrunnen for middagene:

– Dette er et stort spleiselag med mange involverte. Vi ønsker å ordne mat, drikke, gaver, musikk, rydding, servering og oppvask i stedet for å bare gi penger. Vi ønske å skape noe ved at vi som har det greit i hverdagen får opp øynene for alle dem som ikke har det like greit, sier han.

Lorentzen tror det er lurt å flytte årets middager til Frelsesarmeen.

– I år blir terskelen lavere for å delta. For mange av de faste brukerne vil det nok føles tryggere å møte opp i kjente lokaler, sier han.

Mange frivillige deltar, deriblant Fredrik Aarnes, også kjent som «Fred the Chef». Kokken skal sørge for at ingen går sultne hjem.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat