buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
AVLAGT: Knut Einar Nordhagen har fått inn noen jakker og bukser, men håper på stor oppslutning om Grønn onsdag 10. mai.
 
Avlagt utstyr får nytt liv på grønn onsdag
Er klær og utstyr blitt for smått, men fremdeles fullt brukbart? Da kan det få nytt liv på Grønn onsdag!

Publisert: 03.mai.2017 18:22
Oppdatert: 03.mai.2017 18:22

Det er ungdomsgruppa i Den Norske Turistforening som står bak Grønn onsdag, et slags motsvar til den store kjøpedagen Black Friday. Mens Grønn onsdag har vært arrangert flere steder rundt i landet, er det helt nytt i Hamar. Men 10. mai kan du selge, bytte eller gi bort det du ikke lenger trenger av klær og utstyr – og samtidig kanskje finne noe du eller de andre i familien trenger.

– Vi fikk lyst å prøve dette, vi også. Dette er tida da de fleste kanskje rydder bort vintertøy og skal finne fram tøy og utstyr for vår og sommer. I stedet for at det bare kastes eller stues bort i et skap, kan det kanskje være andre som kan ha nytte av det, sier aktivitetskonsulent for ban og unge i turistforeningen, Knut Einar Nordhagen.

Hvis du har noe du skal selge eller gi bort, kan du levere det på Naturens Hus. Her er det snakk om edruelige priser, både for dem som selger og kjøper. Hvis du ikke står der selv, blir varene lagt fram med priser og navnet til den som selger. Her er det også mulighet for å bytte varer, med andre ord, absolutt verdt å ta en tur.

– For oss dreier dette seg også om å vise at det er fullt mulig å være med på aktiviteter selv om en ikke har det aller dyreste utstyret. Og det behøver ikke være nytt utstyr for at en skal ha glede av aktiviteten, sier Knut Einar Nordhagen.

Han er spent på hvordan responsen blir. De har opprettet egen facebookside og har fått mange positive tilbakemeldinger der. Da Krøniken var på besøk, hadde han allerede fått inn noen vindjakker og bukser, både til barn og voksne. Men han håper også at det dukker opp annet utstyr, som kaffekjeler og annet friluftsutstyr.

DNT-Ung på Hedmarken har nå ei veldig aktiv gruppe med rundt 15 medlemmer i alderen 13 til 20. De møtes til aktiviteter en gang i uka, året rundt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat