buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
I BADSTUA: Thor Bøhleng, fast bruker, sammen med Frp-erne Tor Andre Johnsen og Truls Gihlemoen i den nyoppussede badstua i Ankerskogen.
 
Badstu-benkene i Ankerskogen bygges om
Benkene i herrebadstuene blir endret, noe Frp-politiker Tor Andre Johnsen er godt fornøyd med.

Publisert: 05.sep.2017 10:41
Oppdatert: 05.sep.2017 10:53

Frp-Johnsen er en ivrig bruker av Ankerskogen svømmehall, men han er også en ivrig kritiker av anlegget. I sommer gikk han ut i HA og ropte varsku om de nye benkene i herrebadstua, som var mye smalere enn de gamle noe som ga plass til færre brukere.

Badstuene i garderobeanlegget i Ankerskogen har blitt pusset opp. De gamle benkene har blitt byttet ut med flere nye benker, som er smalere, slik at det blir plass til færre gjester samtidig.

PLASS TIL FÆRRE

I sommer gikk Tor Andre Johnsen ut med krass kritikk, og sa: 

– Oppussingen av badstuene gjør at det blir mindre kapasitet i begge badstuene. Den som har prosjektert og godkjent disse endringene, har ikke et bruker- og kundeperspektiv. Det har blitt estetisk pent i badstuene, men det er ikke funksjonelt, mener Johnsen.

Selv har han gått fast i Ankerskogen siden 1981, da anlegget åpnet, for å svømme og ta badstue.

TRANGE SKAP

Gilhlemoen, som bor i Stange, er også en trofast bruker av anlegget.

– Ankerskogen er et regionalt anlegg. Det er masse folk fra Stange som bruker Ankerskogen. Jeg synes ting i Ankerskogen er på bedringens veg, men jeg synes fortsatt at kunde- og brukerfokuset kan bli enda bedre, påpeker Gihlemoen.

Daglig leder Morten Lillehagen i Ankerskogen opplyser til HA at det vil bli gjort endringer på benkene i de to herrebadstuene i hovedgarderoben. Det innebærer at badstuene må stenges i en ukes tid, men når det blir er ikke avklart ennå. Johnsen har hørt forlydender om endringene, og ser fram til «normale» benker.

– At de blir endret er veldig bra. Ankerskogen må bli bedre på å forstå kundens behov, mener Johnsen, som opplevde å bli latterliggjort da han påpekte de smale badstubenkene i HA i sommer.

Også i damebadstuen er det gjort utbedringer, men de er folk fornøyd med, og Lillehagen har fått mange gode tilbakemeldinger på dem.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat