buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
ALLSANG: Både små og store var med på allsangen på Bamsedagen.
 
Bamsedagen fylte biblioteket på Ener
Rundt 190 barn og voksne fylte Hamar bibliotek sin avdeling på Ener til siste rad på Bamsedagen lørdag.

Publisert: 31.okt.2017 09:02
Oppdatert: 31.okt.2017 10:19

Bamsedagen har vært arrangert på dette biblioteket helt siden 1998, da det fremdeles het Vang bibliotek og ble ledet av Lilia Birkeland. I alle årene etter har biblioteket invitert til en hyggelig samling der barna blir oppfordret til å ha med seg bamsen sin og gjerne kle seg ut også.

Denne lørdagen, som mange tidligere år, leste Tor Karseth fra Ole Brumm og inviterte alle de frammøtte med på allsang og sanger med masse bevegelse. Her måtte pent både foreldre og besteforeldre til pers også. Det er også veldig populært når en av de voksne er passe skummel bjørn i «Bjørnen sover». Etterpå var det trekning av bokpremier på loddene som ble delt ut ved inngangen.

Og som alltid var det muffins og saft i rikelige mengder som avslutning på dagen.

– Dette var morsomt for både barn og voksne, sier biblioteksjef Per Olav Sanner, som var til stedet på Bamsedagen sammen med flere av de ansatte.

– Bamsedagen på biblioteket på Ener er veldig tradisjonsrik, og det er morsomt å se at det fremdeles er så mange som setter pris på at det blir arrangert. Nå ser vi at det er andre generasjons bamsedagsdeltakere som kommer, foreldre som selv har opplevd bamsedagen som små som kommer med barna sine, sier Sanner, som lover at Bamsedagen skal fortsette.

Bamsedagen, som egentlig heter Teddybjørndagen, er en internasjonal dag og markeres 27. oktober. Den har navn etter USAs president Theodore «Teddy» Roosevelt som visstnok skal ha nektet å skyte en bjørneunge da han ble invitert med på jakt i 1903. Det var da den første teddybjørnen ble laget. Bamsedagen blir nå markert på bibliotek i mange land.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat