buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Barna overrasket med avskjedssang
– Det var den aller beste avskjedsgaven jeg kunne få, sa en rørt Anne Dorothea Bergh da barn fra barnehagene i Hamar overrasket henne med sang tirsdag.

Publisert: 13.jun.2017 16:37
Oppdatert: 14.jun.2017 08:00

Ungene satt klare på lekeplassen på CC-taket da Anne Dorothea Bergh ble lokket dit. Både hun og mange av de andre voksne fikk problemer da ungene sang «Soltrall» og «En lang lang rekke med venner» av hjertens lyst. Etter 33 år som barnehagesjef har den spreke 67-åringen bestemt seg for å bli pensjonist fra 1. juli.

Og det er en utrolig populær sjef som går av. Vi måtte vente lenge før køen av alle små og store som skulle ha klem tok slutt.

– Dette var utrolig hyggelig og rørende, sa Anne Dorothea Bergh. – Stillingen min har hatt ulike navn gjennom årene, men det har i alle disse årene dreid seg om det samme, det beste for barna. Med årlig opptak, og med et gjennomsnitts kull på 300 barn, har hun hatt rundt 1.000 Hamar-barn på blokka si.

I kommunen har Anne Dorothea Bergh hatt et nært samarbeid med barnehagekonsulent Rikke Sæhlie. Og nå er det Sæhlie som tar over, i en konstituert stilling første året.

– Hun har vært tydelig, mild og god. Hun har visst hva hun ville og hun har sagt klart fra når det har vært behov for det. Anne Dorothea har stått på for barna, uavhengig av hvilken barnehage de har gått i, sa Rikke Sæhlie om sjefen sin

 
TAKK: Anne Dorothea hilste på mange av barna, her fra Åker barnehage.
MANGE VENNER: Anne Dorothea Bergh (fremst) tok plass sammen med barna og sang «En lang lang rekke med venner».
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat