buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Berulf flagger for alle verdenshjørner
Berulf Taraldsen nøyer seg ikke med det norske flagget. Utenfor vinduet hans i Sverres gate ser du flagg fra alle verdenshjørner!

Publisert: 14.jun.2017 12:04
Oppdatert: 14.jun.2017 12:07

– Jeg har ikke så stor sans for det å isolere seg. Jeg er nok litt verdensborger, sier Berulf Taraldsen, som mange kjenner som gullsmed i gågata og høyrepolitiker gjennom mange år. Gullsmedforretningen ble lagt ned i 2000, men også der fulgte han opp flere lands nasjonaldager med å henge opp flagget deres på utsiden.

– Under OL i -94 ble vi oppfordret til å flagge for ulike nasjoner, og det var da jeg begynte å samle på flagg, sier Berulf Taraldsen.

Nå har han ikke helt oversikt over hvor mange flagg han har, men de ligger klare, sirlig sammenrullet. I vinduskarmen har han en liste med oversikt over nasjonaldager og andre aktuelle flaggdager. Forrige uke var en stor uke i så måte: Danmarks nasjonaldag 5. juni, Sveriges 6. juni, unionsoppløsningen 7. juni, valg i Storbritannia 8. juni og markering av Storbritannias nasjonaldag 11. juni. Fiji feirer sin nasjonaldag 12. juni, og neste mulighet er Islands nasjonaldag 17. juni.

– Flagget fra Fiji er så flott så det bruker jeg som et innimellom-flagg. Og hvis noen spør så sier jeg bare at barnet til generaldirektøren fyller år, sier Berulf og gliser.

Mange setter stor pris på at han hedrer dem på nasjonaldagen. Hyggelige hilsninger fra dansker og svensker i forrige uke varmer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat