buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Bli med på NM-floka på torget lørdag
Lørdag kan du bli med på folkefest på Stortorget. – Vi skal feire idretts-Hamar og har laget NM-floke som alle kan bli med på, sier Therese Slob i PS: Dance.

Publisert: 04.jan.2018 15:08
Oppdatert: 04.jan.2018 15:46

Lørdag skal Therese og 30 dansere framføre NM-floka under folkefesten på Stortorget. Da håper hun at mange vil bli med og lage litt liv og røre på torget. De samme danserne skal også åpne idrettsgallashowet om kvelden med et eget nummer, og de vil vise smakebiter fra dette nummeret for publikum på torget tidligere på dagen.

SMELTER SAMMEN

– Vi har store forhåpninger til folkefesten på torget. Vi gjorde dette i fjor også, men nå har vi jobbet veldig med å smelte sammen idrettsgallaen og NM på ski som starter onsdag, sier reiselivssjef Merete Sandum og berømmer samarbeidet mellom Hamarregionen reiseliv, Hamar kommune, Teater Innlandet, Fjords og PS: Dance.

– Vi har hatt veldig like målsettinger og har gjort forsøk på å forsterke det vi fikk til i fjor, sier kultursjef Morten Midtlien.

Lørdag arrangerer Vang Skiløperforening barneskirenn på torget. Norges Skiforbund står bak en aktiv utetime med slalåm, hopp og kunnskapsløype. Fram til lørdag skal det fylles på mengder av snø for å lage løyper. Alternativt blir det fotballturnering på Østre Torg.

MESTERNES MESTER

På Stortorget blir det også et eget Mesternes Mester-arrangement. Her møter du flere av dem du har sett på fjernsyn, og Dag Erik Pedersen vil plukke ut deltakere fra publikum som kan få prøve seg. Her er det bare å stille opp!

–Denne idrettsfesten og det som skal skje her i byen i dagene framover er imagebyggende og gir forhåpentlig en overrisling til hoteller, restauranter og handel. Idrettsgallaen skal jo til Stavanger neste år, men målet vårt er at den skal tilbake til Hamar, sier Merete Sandum, som er overbevist om arrangørene setter pris på folkefesten

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat