buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Brannvesenet ber folk bruke hodet
Brannmannskapene på Hedmarken ber solhungrige folk om ikke å parkere vettet når de setter fra seg bilen for å avkjøle seg i varmen.

Publisert: 25.jul.2017 10:29
Oppdatert: 25.jul.2017 10:31

– Det later som at mange ikke vil gå selv noen få meter. Det ser også til å være slik at når først én har parkert tvilsomt så tror mange at det er fritt fram.

Det sier Dag Troller (59), utrykningsleder ved Hedmarken brannvesen til HA.

Nå som det er igjen er meldt OK vær frykter brannvesenet farlige situasjoner på grunn av folks parkering.

Det store bildet viser hvordan det så ut i Strandvegen vest for Torp-bygget sist helg.

– Jeg vet ikke om vi hadde klart å komme fram der med en av de største brannbilene. Blant annet fordi det blir trangere og trangere – og stadig vanskeligere å komme fram – så har brannbiler blitt smalere og smalere. Vi hadde nok kommet fram i Strandvegen sist helg, men det er bare så vidt, sier Troller og fortsetter.

– Det virker som at mange tenker at så lenge det ikke er satt opp P-forbudt skilt så er det bare å parkere. Men det er også ulovlig å parkere slik at det er til hinder for utrykningskjøretøy. En annen sak er det at mange overser også P-forbudt skilt. Det så vi bak Koigen senest sist søndag. Mange plasser mangler det P-plasser på godværsdager. Men flere steder, som ved Koigen, er det godt mulig å parkere lovlig og trygt bare man orker å gå et lite stykke, sier Troller og legger til:

– Mange tenker bare på seg selv og egen parkering.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat