buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
INITIATIV: Iver Bogen (foran) tok initiativ til konserten, og har fått med seg Theodor Christian Dalseth (t.v), Mikael Aksnes-Pehrson, Ragnhild Moan og Audun Jørstad Lillekjendlie til å planlegge konserten.
 
Bruker musikken til å gjøre en forskjell
Helt på eget initiativ vil elevene på Toneheim folkehøgskole gi deg en musikalsk opplevelse – til inntekt for Leger uten grenser.

Publisert: 08.feb.2017 06:29
Oppdatert: 08.feb.2017 08:02

– Vi håper mange vil komme på konserten vår i Vang kirke 24. mars. Alle inntektene skal gå rett til Leger uten grenser, sier Iver Bogen, som dette året er elev på Toneheim folkehøgskole på Ridabu.

Sammen med engasjerte medelever er han i full gang med å planlegge konserten i kirka. De får med seg mange av de totalt 167 elevene på Toneheim, og lover et stort spekter i sjangre – både viser, jazz, klassisk skal det bli denne kvelden.

Det var Iver som fikk ideen til konserten etter en kveld på Rockefeller. Der var det feltarbeidere fra Leger uten grenser som fortalte om arbeidet de gjør.

– Det var spiren. Jeg følte et sterkt behov for å gjøre noe. Det var da jeg kom på at vi kan gjøre en forskjell med musikk, sier Iver Bogen, som håper at også andre kan ta et initiativ der de er.

Elevene roser Toneheim for å ha lagt forholdene til rette. Det er skolen som har ordnet avtale med Vang kirke, og skolen har også sagt ja til å betale Tonoavgiften for kvelden. Dermed er det minimalt av billettinntektene som går bort.

Toneheim folkehøgskole har elever fra hele landet, og i år er det faktisk også elever fra USA, Irland, Tyskland og Sverige.

– Det er klart, vi klarer ikke fylle kirka bare med egne venner, og det er de færreste som har familie her. Derfor håper vi at mange i Hamar synes at denne saken er så viktig at de vil stille opp, sier Ragnhild Moan.

Audun Jørstad Lillekjendlie understreker at dette ikke er en «flinkiskonsert».

– Dette skal være en konsert med gjenkjennbar musikk, en konsert som viser at vi står sammen om noe vi synes er viktig, sier han.

– Og musikken har en rød tråd, mennesker i nød, understreker Mikael Aksnes-Pehrson.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat