buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
ROMANTISK: Elegant Strapat med Duo Romance. alle Foto: Cirkus Arnardo
 
Cirkus Arnardo er tilbake i Hamar
Lørdag 6. mai og søndag 7. mai blir Norges eldste og største sirkus å finne på Tjuvholmen.

Publisert: 04.mai.2017 20:22
Oppdatert: 04.mai.2017 20:22

De fargerike løpesedlene fra Cirkus Arnardo spredt rundt om i byen er et sikkert vårtegn, og i sin 69. sesong er Norges eldste og største sirkus tilbake i Hamar. Publikum ønskes velkommen til en verden av «glede, mystikk og magi».

Sirkusdirektør Arild Arnardo inviterer til et «magisk parallelt univers», og lover besøkende en fortryllende opplevelse.

-Det magiske ligger i det ekstraordinære. På mange måter er sirkus et lite steg bort fra den hverdagslige virkeligheten. Årets forestilling er både nyskapende og klassisk, sier han.

På programmet i år står både luftig akrobatikk med halsbrekkende stunts, eksotiske dyr fra «Østens karavaner» og musikalske inntrykk fra klovnetrioen Less Rossyann.

Cirkus Arnardo hadde sin første forestilling i 1949, i regi av sirkusartist og multitalent Arne Arnardo fra Sarpsborg. Siden den gang har sirkuset underholdt flere generasjoner nordmenn.

Arne Arnardo døde under en forestilling på Tøyen i Oslo i 1995, og hans sønn Arild tok over som sirkusdirektør.

Han er veldig fornøyd med forestillingen de turnerer med i år:

– Vi står absolutt inne for årets forestilling. Den er både nyskapende og klassisk, og den engasjerer, skriver han i en pressemelding.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat