buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
ØNSKER VELKOMMEN: Styrt i Vang Pensjonistforening ønsker de nye medlemmene velkommen til Høyvang. Fra venstre: Kåre J. Dromsrud (leder), Bjørn J. Myhre, Arnfinn Hongseth, John Libakken, Torill Libakken og Ola Aas. FOTO: Trude Ånnevik
 
Doblet medlems-tallet over natta!
Over natta økte Vang Pensjonistforening medlemsstokken fra 330- til 681 medlemmer!

Publisert: 09.jan.2019 06:42
Oppdatert: 09.jan.2019 06:42

– De nye medlemmene er hjertelig velkomne, sier leder for pensjonistforeningen, Kåre J. Dromsrud.

Han og resten av styret var forberedt på at de ville få flere medlemmer, men at det skulle bli så mange, kom som en overraskelse.

– Og en gledelig utfordring, sier han.

Bakgrunnen er nye kontingentregler i Pensjonistforbundet, som også Dromsrud har vært med på å lage. Fra nyttår skal alle medlemmer av Pensjonistforbundet også være medlem i sin lokale pensjonistforening. Dessuten er det lik kontingentpris over hele landet.

Vang pensjonistforening er nå den eneste lokalforeningen i Hamar under Pensjonistforbundet. Og fra starten i desember 1972, har den vokst seg til en stor og livskraftig forening. På medlemsmøtene andre onsdag hver måned, er det ikke uvanlig med mellom 120 og 150 frammøtte. På hvert møte er det foredrag med praktisk informasjon. Onsdag 9. januar, midt på dagen, får medlemmene informasjon om brannsikkerhet i hjemmet.

Foreningen er også opptatt av å følge opp sakene i Pensjonistforbundet. Her står forhandlingsretten i samband med pensjon høyt på lista.

Men på medlemsmøtene er musikk og dans fast på programmet. Medlemmene er også glade i å reise og planlegger nå fire turer utover året. Hvis alt går etter planen, blir det femdagers tur til Stockholm, tredagers tur til Kiel, todagers tur til Kristinspelet og dagstur til gamlebyen i Fredrikstad.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat