buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Eksporterer sykkel- kunnskap fra Hamar
Denne uka går det tre fullasta tilhengere med sykkel-hindre fra Hamar Naturskole til tre kommuner i Akershus.

Publisert: 11.des.2017 10:14
Oppdatert: 11.des.2017 11:52

Kommunene Ski, Gjerdrum og Oppegård har fattet stor interesse for den mobile sykkelløypa som naturskolen i Hamar har utviklet. Nå har alle de tre kommunene kjøpt hver sine hinder-pakker. De 16 elementene som utgjør hinderløypa er pakket i en henger som er spesiallaget for formålet.

– Ja, er det ikke gøy at vi her i sykkelbyen Hamar kan spre denne kunnskapen ut til flere, sier Hans Christian Johnson på Hamar Naturskole.

Arbeidet med sykkelløypa startet som et samarbeid med Trygg Trafikk Hedmark i 2013. Sammen med ivrige elever fra Greveløkka ble elementene i sykkelløypa testet ut. Noe ble forkastet, andre elementer kom til. Nå er det blitt 16 elementer som kan settes sammen på ulike måter slik at det gir utfordringer for både små og store. Den passer både på skoleplassen eller på et torg. Målet er å øke sykkelferdighetene til barna. Hver av hengerne med elementer koster 150.000 kroner.

Naturskolen har sin egen henger med elementer og den har allerede vært på utlån en rekke steder i Hedmark. Men nå er naturskolen også klar til å dele den med flere: I løpet av de siste fire månedene har de laget alle elementene son nå sendes til Akershus-kommunene.

– Vi vil markere at Hedmark er et skogfylke, derfor er alle elementene laget i treverk, sier Hans Christian Johnson.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat