buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
GAVER: Grethe Eriksen og Odd Hass er veldig fornøyd med at styret for Hamar Velferdslag for eldres fellesfond har fordelt resten av pengene. Parkgården får også restpotten siden det er her fellesfondet oppsto.
FOTO: Trude Ånnevik
 
Ekstra trivselspott til eldre i Hamar
Eldre på sykehjem i Hamar får en ekstra trivselsgave nå før jul. Venneforeningene får vel 350.000 kroner fra Hamar Velferdslag for eldres fellesfond.

Publisert: 13.des.2017 10:02
Oppdatert: 13.des.2017 10:25

Og med denne siste potten fra Hamar Velferdslag, er denne stiftelsen historie. De som har forvaltet pengene er lykkelig over at de endelig har klart å legge ned stiftelsen og frigjøre pengene.

– Det er vi veldig fornøyd med, sier økonomiansvarlig Odd Hass og Grethe Eriksen som har vært med i styret for stiftelsen. De og resten av styret har jobbet jevnt og trutt i lengre tid med å oppløse stiftelsen. Det har vist seg å være langt vanskeligere enn de trodde. Men nå er det avsluttet.

Grethe Eriksen forklarer hvorfor det har vært så viktig for dem: – Etter hvert var det blitt mye penger på kontoen til fellesfondet. Så mye at vi måtte betale gebyrer til Brønnøysundregistrene og vi hadde også utgifter til årlig revisjon. Vi syntes det var ille at pengene, som skulle komme de eldre til gode, ble spist opp av gebyrer. Derfor begynte vi nedtrappingen, forteller hun.

I mars i år fordelte de til sammen 606.230 kroner til venneforeningene på sykehjemmene, fordelt etter antallet personer på hvert sykehjem. Nå kommer resten: Til sammen 350.028 kroner etter samme fordelingsnøkkel. Venneforeningen på Finsalsenteret, som har flest brukere, får 100.934 kroner, Kåtorp bo- og aktivitetssenter, som det minste, får 22.224 kroner.

Parkgården får i utgangspunktet 55.560 kroner.

– Men siden det var her Hamar velferdslag for eldres fellesfond i sin tid oppsto, har vi bestemt at de også får restpotten på 4.432 kroner, sier Grethe Eriksen og Odd Hass.

Pengene til venneforeningene er allerede overført og kommer trolig godt med i arbeidet med å skape trivsel.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat