buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Mye å gjøre: Fra venstre ser vi Joakim Trontveit (PR-sjef), Mia Bratlie (nestleder) og leder Andrea Rydland Karlsen. De hadde mye å gjøre før det braket løs. Begge Foto: Pål Jacobsen
 
Elever lærer å arrangere idrett
For sjuende gang arrangerer Storhamar videregående skole Trioturneringa. Arrangøren hadde lagt opp til forskjellige idretter.

Publisert: 02.nov.2016 21:42
Oppdatert: 02.nov.2016 21:45

Før det hele startet hadde alle deltakerne felles oppvarming. Landslagsspiller i fotball, Ingrid Kvernvolden, sto for den jobben.

Turneringen var for ungdomsskolene i distriktet. PR-sjef Joakim Trontveit hadde full kontroll før det hele startet. Elevene, som går siste året på idrettslinja på Storhamar videregående, har dette som fag. Å gjennomføre slike arrangement er en del av treningsledelse.

– Det er klart vi lærer mye av dette. Tidligere i år hadde vi en lignende turnering, men da var det unger fra barneskolen som deltok, sier PR-sjef Joakim Trontveit.

Lærer Anne Reidun Wiken Amdahl sa det slik under turneringen:

– Dette er noe elevene skal lære. Mange av elevene er flinke, og vi kan se at flere har gjort dette tidligere, sier Wiken Amdahl.

Lærerens jobb denne gangen var å iaktta hva elevene gjorde og ikke gjorde.

I en av pausene skulle politiet også komme.

– Politiet og vi er opptatt av holdningen til narkotika. Med Trioturneringen ser vi en mulighet til å forebygge imot ved «si nei til narkotika». Vi ønsker å være rollemodeller, sier PR-sjef Joakim Trontveit.

Finalespill i den enkelte idretten ble avslutningen på denne fine og litt spesielle og viktige skoledagen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat