buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
TREKKSPILL: Kjell Erik Thingstad har spilt trekkspill hele livet. Nå gir han ut egen CD.
 
Endelig gir Kjell Erik ut egen CD
Som smågutt gikk han med sekk på magen og lekte det var et trekkspill. Nå gir Kjell Erik Thingstad (78) ut CD med egne trekkspillmelodier.

Publisert: 21.jun.2017 20:54
Oppdatert: 21.jun.2017 21:27

Sekken ble byttet ut med et ordentlig trekkspill da gutten var 10. Det var han så redd for så han tok det med seg i senga om natta! Siden ble pianospillet byttet ut med knappespill, og interessen for trekkspill har bare økt på med årene.

– Du vet, det er mange som spiller kjente trekkspillmelodier, men det er kanskje ikke så mange som lager nye ting. Dette har jeg hatt lyst til å gjøre lenge, nå bestemte jeg meg for å gjøre noe med det, sier Kjell Erik Thingstad.

Cd-en ligger klar, 10 spor, seks av dem er Thingstads egne verk. Her har han med seg Henry Slåtten på trommer, Fred Dalbakk på bass og gitar og barnebarnet Edda Thingstad Dalen på fiolin.

Vi regner med at mange hamarsinger med sans for trekkspillmusikk har hørt Thingstad i aksjon. For i bortimot 25 år spilte han til dans i ulike kvartetter. Hvis vi sier Kvartett 42 og Kjeveruds kvartett, er det sikkert mange som drømmer seg tilbake til dansegulvet.

I 1997 ble han pensjonist og da flyttet han og kona Randi til Albir. Trekkspillet var med, og han oppdaget at nordmenn i Spania også setter pris på trekkspillmusikk.

I 2013 flyttet de hjem igjen til Norge og bosatte seg i Hamar. De siste årene har han spilt rundt på de fleste av institusjonene i Hamar og synes det er veldig hyggelig. Nå kan han også spe på med sine egne komposisjoner.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat