buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Godkjente lønna: Kommunestyret hadde ingen innvendinger til timelønna til styreleder Jens Gunnar Bergaust i Ankerskogen svømmehall på 1.100 kroner per time i tillegg til det ordinære honoraret som styreleder.FOTO: Eli J. Haugen
 
Ankerskogen bedre, men ikke friskmeldt
Ankerskogen svømmehall er på riktig veg økonomisk og driftsmessig, men styreleder Jens Gunnar Bergaust vil ikke friskmelde anlegget riktig ennå.

Publisert: 29.mar.2017 22:19
Oppdatert: 29.mar.2017 22:30

Ankerskogen svømmehall har flere krevende år bak seg.

Det startet med renoveringen og utvidelsen av anlegget i 2013/2014.

Det var forutsatt at økt publikumstilstrømming skulle finansiere det nye badelandet, velværeavdeling og to nye bassenger, men prognosene viste seg å være altfor optimistiske, med store underskudd og negativ medieomtale som resultat.

Kom i fokus

Jens Gunnar Bergaust startet som styreleder i fjor høst. Han er kjent fra andre styreverv for Hamar kommune tidligere, blant annet i Vangsvegen 73 AS.

Bergaust har fått søkelyset på seg etter at han får 1.100 kroner per time for arbeid har gjør for Ankerskogen utover det ordinære styrelederhonoraret på 80.000 kroner i året.

Bergaust stilte i kommunestyret onsdag, for å orientere om situasjonen i Ankerskogen nå.

Lite overskudd

De økonomiske utsiktene er lysere, og foretaket melder om et lite overskudd per februar. Medlemstallet er også stigende.

– Det ser tilsynelatende bra ut, men det er viktig å være klar over at Ankerskogen ikke er stabilisert. Vi trenger mer tid før vi kan si at vi er i mål, sier Bergaust.

Fra kommunestyret har Ankerskogen fått i oppdrag å redusere kostnadene og ha økt fokus på forretningsdrift. Nedbemanningen er nå avsluttet, slik at det er inntektssiden som blir viktig framover.

Negativt omdømme

Bergaust erkjenner at Ankerskogen har fått et negativt omdømme knyttet til store merforbruk og medieomtale.

Jobben framover blir å bedre omdømmet, og tenke mer forretningsdrift, ifølge Bergaust.

– Hva som er årsaken til et redusert omdømme, er sammensatt. Problemene er selvforskyldt, men overskrifter i media forsterker det. Samtidig kan noe skyldes lav motivasjon hos ansatte, sier Bergaust.

Web-booking

Ankerskogen jobber med flere nyheter på markedssiden.

De skal ta i bruk web-booking i løpet av året, som vil effektivisere driften. Ankerskogen har inngått avtale med kommunikasjonsbyrået Scootr i markedsarbeidet.

Besøket i Ankerskogen gikk ned fra 316.876 gjester i 2015 til 303.211 gjester i 2016.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat