buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
PÅ SCENEN: Frida Sveen Haug, Linnea Johannesen, Nina og Agnes Fosse fra barnekoret Filiokus gleder seg til å stå på scenen sammen med skuespillerne i Riksteaterets oppsetning av ’Folk og røvere i Kardemomme by.FOTO: PRIVAT
 
Får bli med og synge i Kardemomme by
Fire sangere fra barnekoret Filiokus er med på scenen når «Folk og røvere i Kardemomme by» spilles i Hamar 28.- og 29. november.

Publisert: 27.nov.2017 09:10
Oppdatert: 27.nov.2017 09:42

Ikke rart de gleder seg, Frida Sveen Haug, Linnea Johannesen og Nina og Agnes Fosse. Tenk å få være med når selveste Riksteatret kommer på besøk med sin populære oppsetning.

– Vi gleder oss veldig. Nå må vi øve på sangene og pugge på hva vi skal gjøre, sier jentene som kan røpe at de skal være på scenen nesten hele tiden. Og minst like spennende som sangen er at de skal få på seg kostymer, de skal sminkes og være skuespillere på ordentlig. – Det skal bli morsomt å være med på, sier de fire jentene som alle har sunget lenge i koret Filiokus.

Hele koret skal være med i forkant av forestillingen, og de er invitert til å se forestillingen etterpå.

– Vi synes det er flott at disse jentene får denne opplevelsen, sier lederne for Filiokus, Elin Thingstad og Erland Dalen. – De har vært med lenge i koret, vist stor interesse og er flinke til å synge.

Barnekoret Filiokus ble startet i 1999 og har i snitt hatt 40–50 sangere hvert år. Dette året har det vært litt færre sangere og dermed har det blitt plass til flere barn fra 1.–7. klasse. I tillegg til opplegget rundt Kardemommeby-oppsetningen, skal koret synge julekonserter. Etter jul starter koret med musikalen «Prøysen i 100» som er en dramatisert forestilling med replikker, kostymer og sanger. Filiokus ga ut CD-en «Prøysen i 100» i forbindelse med Prøysens 100 årsdag, med nye arrangement laget av Erland Dalen. Nå er dette altså blitt til en musikal som skal settes opp i kulturhuset i mai 2018. Her er det fremdeles mulig å bli med. Koret øver hver onsdag i kulturhuset.

Hvis du ikke har skaffet deg billetter til «Folk å røvere i Kardemomme by», er du dessverre for sent ute. Det er utsolgt til begge forestillingene i kulturhuset.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat