buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Ikke fornøyd: Anette Trettebergstuen (Ap). Foto: Eli J. haugen
 
Får ingen garanti
Ketil Solvik-Olsen gir ingen garantier om at planleggingsmidlene til jernbane er nok til at dobbeltsporet når Hamar i 2024.

Publisert: 03.nov.2016 17:44
Oppdatert: 03.nov.2016 17:44

Stortingsrepresentant Anette Trettebergstuen (Ap) stilte spørsmål om samferdselsministeren kunne garantere dette, etter at det oppstått usikkerhet om det blir forsinkelser i framdriften av dobbeltspor mellom Sørli og Brumunddal. Jernbaneverket har sagt at det ikke er satt av nok midler til planlegging.

Svaret kom torsdag. Der utsteder Solvik-Olsen ingen garantier om at det ikke blir forsinkelser.

Han skriver at planleggingsmidlene må brukes mest mulig effektivt, og at endelig fordeling gjøres sammen med Jernbaneverket når budsjettet er vedtatt.

– Han kan altså ikke gi noen garanti for framdriften, eller avkrefte at det er for lite planleggingsmidler til å holde framdriften. Dette er alvorlig, og skaper usikkerhet rundt bygging av dobbeltsporet til 2024, kommenterer Trettebergstuen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat