buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
STOR GIVERGLEDE: Oppildnet av givergleden i fjor, klemmer leder for Kiwi CC-Mart’in, Christian Gulbrandsen, i gang en ny og større Unicefdag. Nå med alle Kiwibutikkene lokalt i ryggen.
 
Felles innsats for UNICEF på Koigen
100.000 kroner rett til UNICEF. Det er målet for Unicef-dagen på Koigen lørdag.

Publisert: 26.mai.2017 17:40
Oppdatert: 26.mai.2017 19:42

Det er de ansatte på Kiwi CC Mart’n som har tatt initiativet til Unicefdagen. Inspirasjonen fikk de etter Unicefdagen som de i fjor holdt utenfor kjøpesenteret. Der auksjonerte de bort masse varer som de hadde fått av næringsdrivende på- og utenfor senteret, og de grillet pølser som publikum fikk for den summen de ønsket å betale. 20.700 kroner kom inn, og det var nok til at Kiwi-sjefen sjøl, Christian Gulbrandsen hoppet fra stupetårnet i september.

– Jeg har ikke lovet det i år, sier Gulbrandsen, men han står fast ved målet, 100.000 kroner.

I år har Hamar kommune gitt tillatelse til at arrangementet kan holdes på Koigen, og Gulbrandsen har fått med seg alle 11 Kiwi-butikkene i området, fra Romedal til Brumunddal. Grilling blir det i år også.

– Men i år har vi fått med oss utrolig mange flere Hamar-bedrifter. Noen har gitt rene pengegaver til formålet, andre har gitt varer og tjenester slik at vi kan holde en spennende auksjon, sier Gulbrandsen.

Bak seg har han Heia Hamar, La Perla, Skogvegen Auto, Escio, Boligpartner, Bergård Amundsen& co. og The Assessment company.

– Medlemmer fra Hamar Skateboardklubb kommer med både sparkesykler og skateboard, HamKam med Petter Vaagan Moen i spissen har også lovet å stille opp. Vi har også at det blir bra vær, så vi håper folk stiller, sier Christian Gulbrandsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat