buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
KONSENTRERT: Maren Østvang Skarsbo (foran) og Nicoline Zachariassen konsentrerer seg for å få satt på pynten. Bak ser vi Gloria Nzume-Wilson. FOTO: Trude Ånnevik
 
Fikk se sin egen julepynt på CC-treet
Kuler med blå håndavtrykk, store julekurver med glitter og blåmalte ringer. Jo, ungene fra Skjønsberg syntes det var stas å se sitt «eget» juletre.

Publisert: 18.nov.2016 15:03
Oppdatert: 18.nov.2016 15:07

For tredje året på rad har CC Stadion invitert barnehagene i distriktet til å dekorere de ni store juletrærne som er plassert rundt i kjøpesenteret. Og det er stas, har vi skjønt. For det er rift om å bli blant de ni første til å melde seg på.

I år var Skjønsberg barnehage blant de heldige.

– De har vært så ivrige og så produktive, sier ped.leder Mari Flaaterud.

Barnehagen har hatt de fire elementer som tema den siste tiden, og nå var det luft som sto for tur. Derfor har de valgt blått og hvitt som farger på julepynten sin. Alle de rundt 30 ungene i barnehagen har deltatt.

– Se, den kurven der er min, den med blått og glitter på, sier Nicoline Zachariassen (4), mens andre peker ut kulene og julenisser som de også har laget.

– Det er utrolig hyggelig at barnehagene vil bli med på dette. Da blir det kreative, flotte trær, sier senterleder Nina Utkilen, og setter på lyset et lite øyeblikk slik at ungene får treet helt ferdig.

Men det er først lørdag 19. november at julehuset på CC skal være helt ferdig pyntet. Da skal alle juletrærne ha lysene tent, og juledekorasjonene på utsiden skal også være klare. Og faktisk kan det tenkes at julenissen også tar en liten tur, selv om det bare er november ennå.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat