buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
SOLIST: Karen Østeraas Nikolaisen tråkket til som spontansolist i «Julekveldsvisa».
 
Førjulshygge på musikkrestauranten
Det ble fart i sakene da tre- og fireåringene i Lovisenberg barnehage hygget seg med sangstund på musikkrestauranten Fermate mandag.

Publisert: 20.des.2016 06:48
Oppdatert: 20.des.2016 07:52

På scenen sto en gruppe fra restaurantens husband under ledelse av daglig leder, pianist og forsanger Torleif Bratlie, og de 20 ungene lot seg ikke be to ganger om å delta i sangen.

Etter noen klappeøvelser, ble «Lille Petter Edderkopp» avsunget med korrekte håndbevegelser, før tilrop fra salen stilte krav om å få synge «På låven sitter nissen», noe musikerne gjerne etterkom.

Alle ungene kunne «Musevisa» på rams og sang med av full hals. Men når pianist Bratlie hevdet at det hadde vært koselig å være en liten mus, kom protestene spontant.

– Vi er ikke så små, vi er store. Dessuten er vi mennesker, lød omkvedet.

Etter pause med bevertning, ble det rock og boogie i andre avdeling da husbandet åpnet seansen med «Christmas Boogie», og ungene kvesset dansefoten under en heftig versjon av «Jailhouse Rock».

Men dagens prestasjon sto Karen Østeraas Nikolaisen for, da hun spontant stilte som solist og sang hele «Julekveldsvisa» av Prøysen.

– Dette var supert! Sang og musikk er viktig i livet, sa styrer i Lovisenberg barnehage. Berit Brønstad etter konserten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat