buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
MUSIKK: Silje Rom Johansen (f.v), Jasmine Nicole Nicodemus, Ane Margit Helleberg, Miriam Støvik Svarre (sang) og Oda Måntrøen Lorentzen (piano) tok godt imot de handlende på Maxi onsdag. FOTO: Trude Ånnevik
 
Fra Ajer-elevene til krigsofrene i Jemen
Onsdag hadde elevene på 10. trinn på Ajer sin årlige juleaksjon. I år vil de hjelpe barna i krigsherjede Jemen.

Publisert: 19.des.2018 15:09
Oppdatert: 19.des.2018 15:12

Onsdag hadde de 120 elevene spredt seg på kjøpesentrene, i sentrum og svært mange av dem gjorde en innsats hjemme, betalt naturligvis. Noen startet også aksjonen allerede tirsdag med å samle inn penger på Storhamar Hockeys hjemmekamp mot Lillehammer. Alle pengene som kommer inn, enten det er på bøssene eller på Vipps, skal gå til Røde Kors og den innsatsen de gjør i Jemen.

10. trinnselevene har hatt om Jemen-konflikten i samfunnsfag denne høsten, og dermed vet de en god del om de forferdelige forholdene som innbyggerne lever under.

– Det er fælt å se bildene av barna som er så magre, sier Ane Margit Helleberg.

En del av elevene har også deltatt i FN-rollespill med Jemen som tema.

– Da har vi også sett hvor vanskelig det er å finne en løsning på problemene der, sier Oda Måntrøen Lorentzen.

De to og flere medelever møtte handlende på Maxi med pianospill, sang, dans og masse gode hjemmebakte kaker onsdag morgen. Og mange sørget for at det ble penger i Røde Kors-bøssa.

10.trinnselevene på Ajer har hatt juleaksjon i flere år, og inntil for to år siden hadde de julegryteaksjon der pengene gikk til Frelsesarmeen. I fjor valgte de heller å gi pengene til julekveldsfeiring på Gregers.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat