buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Pyntet juletreet med fargerike lenker
Med metervis av fargerike julelenker fylte Kronborg barnehage ett av juletrærne på CC Hamar i går. Nå er «barnehagetrærne» klare!

Publisert: 17.nov.2017 15:48
Oppdatert: 17.nov.2017 15:52

Hvert år inviterer CC Hamar barnehager i Hamar, Ottestad og Stafsberg til å pynte trærne inne på senteret. I år har åtte barnehager vært i sving. I tillegg til Kronborg barnehage, er det barna i Vestenga, Briskebyen Montesorribarnehage, ankerløkken, Bekkelaget, Hamar gårdsbarnehage, Utsikten barnehage og Hvitveisen som har dekorert trærne med julepynt de har laget sjøl. Mens Kronborg satset på julelenker, har andre barnehager laget flotte engler av papptallerkener, her er det røde hjerter med glitter og fargerike figurer i papp.

–Ungene har kost seg veldig med å lage julelenker. Det var morsomt å se hvor ivrige de ble da knekte koden på hvordan det skulle gjøres, sier Mari Bjørnerud Pedersen, pedagogisk leder i Kronborg barnehage.

– Det ble fint. Det synes iallfall jeg, sier Sara Gettemy (4), mens hun stirrer andektig på det ferdigpynta julelenketreet.

CC Hamar får mange hyggelige tilbakemeldinger på trærne som barnehagene pynter.

– Vi observerer stadig at det står noen og studerer julepynten, og vi vet at både foreldre og besteforeldre er nedom og ser på trærne som barn og barnebarn har pynta. Det er fint at det blir et lavterskeltilbud, her bruker barnehagene det de har uten at det behøver å koste så mye, sier markedskoordinator Nina Indbryhn. Barnehagene som deltar får avslutte pyntingen i et eget rom med boller og drikke før de drar tilbake til barnehagen. Lørdag 18. november er det åpning av julehuset på CC.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat