buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
UNGDOMSGRUPPA: Tirsdag kveld prøvde ungdomsgrupppa i DNT ut klatreveggen på Hedmarkstoppen. Fredag stiller de på Grønn Fredag. Foran: Johannes. Bak fra venstre: Leah, Sivert, Arve, Lene, Andrea, Sigrid, Nora, Odne og Freya. FOTO: Knut Einar Nordhagen
 
Gi friluftsutstyr nytt liv på Grønn Fredag
Har du friluftsutstyr som ikke brukes lenger? Det kan få nytt liv på Grønn Fredag!

Publisert: 22.nov.2017 13:42
Oppdatert: 22.nov.2017 13:48

Det er ungdomsgruppa i Den norske turistforening Hedemarken som kommer med denne henstillingen foran handelsstandens store salgsdag - Black Friday. Ungdomsgruppa har inngått et samarbeid med NLM Gjenbruk i Hamar som holder til i Brukshuset på Stormyra. Alt som leveres inn her blir solgt videre, og overskuddet går til alllmennyttige formål.

– Det er så mye friluftsutstyr rundt omkring som ikke brukes lenger. Både klær og annet utstyr til slikt bruk er veldig slitesterkt, og nå kan noen andre få glede av det, sier Knut Einar Nordhagen, aktivitetskonsulent for barn og unge i Hamar og Hedmarken Turistforening.

Ikke minst, minner han om, er det miljøvennlig å bruke om igjen i stedet for å kjøpe nytt.

Ungdomsgruppa har tidligere hatt bytte- og salgsdager av brukt utstyr på Naturens Hus. Denne gangen har de valgt å samarbeide med Brukshuset.

–Dermed kan utstyret som leveres inn leve videre selv om det ikke skulle bli solgt akkurat på fredag, sier Knut Einar Nordhagen. Ungdomsgruppa skal selv være med i frivilligkorpset på Brukshuset fredag, men det er fullt mulig å levere inn brukte klær og utstyr også etter Grønn Fredag.

Ungdomsgruppa i turistforeningen har nå 10-12 deltakere i alderen 13 til rundt 20 år på tirsdagstreffene. I tillegg arrangeres det helgeturer med deltagere i alderen 13-26 år.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat