buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Gikk til topps med julepyntet kakeslott
Vinnerne i det store mjøsmesterskapet i pepperkakebygging er kåret.

Publisert: 21.des.2016 09:48
Oppdatert: 21.des.2016 09:50

En serie kreative byggverk er kommet inn i mjøsmesterskapet i pepperkakebygging. Gjennom desember har over 6.000 personer stemt på sin favoritt via Facebook, og nå er konkurransens to lokale vinnere kåret. Prisen for det flotteste pepperkakehuset i Hamar og omegn går til Jane Roko Birkevold fra Brumunddal, som leverte inn et slott til konkurransen. I tillegg vinner Barnas Rett barnehage i Ottestad i kategorien «barn under 12 år» med sin pepperkakekopi av barnehagen. Hver av de to lokale vinnerne får 3.000 kroner i premie.

– Det var et veldig høyt nivå i år, og en rekke flotte bidrag ble levert inn. Til slutt var det Barnas Rett Barnehage og Jane som kunne juble høyest. De fikk flest stemmer og er kåret til byens beste pepperkakebyggere, sier Nina Utkilen, senterleder på CC Stadion.

Konkurransen ble arrangert av Boligpartner i samarbeid med CC Stadion, CC Gjøvik og Strandtorget.

– Vi som arrangerte konkurransen, er mektig imponert av alle de små og store bakermesterne. Vi ser at det har blitt lagt ned mye innsats i byggverkene, og vi håper pepperkakebyggingen har bidratt til å spre litt julestemning underveis i byggeprosessen. Kreativiteten i konkurransen har vært høy, og du skal ikke se bort fra at vi kan hente litt inspirasjon til framtidige husmodeller ut fra byggverkene, sier Pernille Bjørnstad hos Boligpartner Hamar.

Konkurransens hovedvinnere ble Annette Bergum fra Gjøvik og Hundremeterskogen barnehage fra Gjøvik. De får 10.000 kroner hver. Alle byggverkene har vært utstilt på de tre kjøpesentrene.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat