buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
KONSENTRERT: Thomas Stensønes begynner å få fart på pucken og koser seg på Greveløkka.
 
Gir deg full oversikt over skøytebanene
De aller fleste av Hamars 19 skøytebaner er klare til bruk. Og nå kan du sjøl følge med på når bana ble klargjort sist.

Publisert: 29.des.2017 09:41
Oppdatert: 29.des.2017 09:45

Det er Hamar kommune og velforeningene som i fellesskap har bestemt hvilke baner som skal få is. Nå er alle banene registrert på et kart på hjemmesiden til Hamar kommune, under parker, friområder og idrettsanlegg. Hver gang Kommuneentreprenøren har preparert ei bane, blir det registrert på kartet. De grønne sirklene betyr at bana er vedlikeholdt siste døgn, oransje sirkler at den er vedlikeholdt siste uke, mens lilla sirkler viser at den ikke er vedlikeholdt ennå.

Prestrud grusbane, Hol grusbane, Greveløkka, Åker grusbane og idrettsparken på Børstad har høy prioritet. I tillegg er det is i den sosiale sirkelen på Stortorget.

– Men vi har vært heldige med været så det er langt flere enn disse banene som er klare og som har god is. Det er bare å komme seg ut, sier Per Olav Myrvang, driftsleder hos Kommuneentreprenøren.

Banene med høyest prioritert blir vedlikeholdt også alle virkedagene i jula. Han mener at banene nå også skal tåle noen dager med høyere temperaturer uten at isen blir borte, bare det ikke blir for varmt og for mye vind, selvsagt.

Så langt har Myrvang ikke fått noen tilbakemeldinger på kartet og oppdateringene, men han regner med at mange ikke har fått det med seg siden det er så ferskt.

De 19 banene er spredt over hele Hamar, men kartet viser at enkelte av banene ikke blir kjørt opp før i januar.

Da Krøniken tok en ettermiddagstur på Greveløkka, var det god aktivitet. Flere spilte hockey på den ene delen av den store bana. Thomas Stensønes (7 1/2) likte seg bedre på den andre banehalvdelen.

– Jeg bor egentlig på Dal, men er i Hamar denne uka. Vi har vært her og gått på skøyter to ganger, og jeg synes det er veldig morsomt, forteller han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat