buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
HJERTEVARME: Gro Pedersen, rådgiver i Hedmark Røde Kors, Anne Thingstad Eriksen, leder for Hamar Frivilligsentral og Margrethe Nordby, rådgiver i Hedmark Røde Kors håper på hjertevarme og gaver til julefeiringen på Gregers. Foto: TRUDE ÅNNEVIK
 
Gleder seg til å lage julekveld på Gregers
Listene fylles raskt opp til årets julekveldsfeiring på Gregers. Torsdag til søndag denne uka kan du bidra med julegaver.

Publisert: 15.des.2016 05:17
Oppdatert: 15.des.2016 05:24

For fjerde år på rad inviterer Hedmark Røde Kors og Hamar Frivilligsentral til julekveldsfeiring på Gregers. Med god støtte fra Hamar kommune og massevis av sponsorer og hjelpere sørger de for deilig julemat og dessert, pent pynta bord og gaver til alle som er til stede. Og det er her de trenger hjelp. Hvert år har de fått gaver fra privatpersoner og bedrifter, og de håper at givergleden er like stor i år. Gavene kan leveres i skranken på CC eller i sleden inne på Maxi fra torsdag til søndag denne uka.

– I år har vi, så langt, en overvekt av voksne og ungdommer på listene våre så det er veldig fint om de som skal gi gaver tar litt hensyn til det, sier Anne Thingstad Eriksen, leder for Hamar Frivilligsentral.

Gavene, som må være nye, må merkes, om det er til mann eller kvinne, ev. alder for barn eller ungdom.

16. desember går fristen ut for å melde seg på årets julefeiring, og så langt har over 50 personer meldt seg på. Arrangørene har en viss erfaring for at en del venter til de siste dagene med å melde seg på og de regner med fullt ut i år også. De kan ta imot mellom 80 og 100 gjester på dette arrangementet, som er helt gratis.

– Dette arrangementet er for alle som ønsker å feire jula sammen med andre. Det er fellesnevneren for dem som kommer på Gregers, sier Margrethe Nordby, rådgiver i Hedmark Røde Kors.

Hun skryter uhemmet av de 23 frivillige som har meldt seg til tjeneste.

– I fjor var det helt rørende å se hvor fint de hadde gjort det og hvor god stemning de klarte å skape, sier hun.

I år kommer Trond Svendsen for å underholde, og i tillegg vil to av de frivillige spille piano og fløyte for gjestene.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat