buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
SOLVANG VANT: 7. klasse på Solvang skole var en av vinnerne i fjorårets pepperkakekonkurranse med dette fantastiske byggverket fra torget.
 
Håper på mange pepperkakebygg
Har du planlagt hva du vil bygge i årets pepperkakekonkurranse i kulturhuset? Fristen for påmelding går ut torsdag.

Publisert: 14.nov.2016 18:07
Oppdatert: 14.nov.2016 18:16

I Kulturhuset håper de å kunne fylle hele foajeen med pepperkakehus og andre byggverk. Og de første påmeldingene har kommet inn. Tre barneskoler er påmeldt, noen barnehager har også sendt inn, samt noen privatpersoner. Men utstillingsleder Henriette Enger håper at langt flere hiver seg på.

– Vi har jo gått ut og sagt at vi skal bygge Hamar i pepperkake, men håper ikke at folk er blitt skremt av det. vi forventer ikke at folk skal komme med hele byen i pepperkakeform. Her kan det være det lille tømmerhuset i utkanten, eller et annet byggverk. Det er rom for mange tolkninger her, sier Enger til krøniken.

Det er litt færre påmeldinger nå sammenlignet med samme tidspunkt i fjor, men Enger regner med at det strømmer på.

Det er tredje året kulturhuset inviterer til pepperkakekonkurranse, og i fjor tok det helt av. Det ene mer fantastiske byggverket enn det andre fylte opp store deler av foajeen, og det lyste opp i vintermørket. Utstillingen var godt besøkt gjennom hele jula.

Også i år blir det høytidelig åpning av utstillingen. Det skjer den 26. november når julegata tennes i Hamar. Det er ingen øvre eller nedre aldersgrense, og her kan en bake sammen med andre. Premien er en middag eller en forestilling for vinneren eller vinnerne.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat