buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Farlig hekk: Hamar stasjon sett fra Jernbaneparken. Den aktuelle hekken til venstre gjør det vanskelig å se fotgjengere som skal inn på stasjonen.BEGGE FOTO: TORBJØRN JØRSTAD
 
Høy hekk gir dårlig sikt ved stasjonen
Hekken i jernbaneparken gjør det vanskelig å se travle fotgjengere som skal ut å reise. Det kan skape farlige situasjoner.

Publisert: 10.jul.2017 19:38
Oppdatert: 11.jul.2017 11:23

Flere lesere har gjort HA oppmerksomme på hekken i jernbaneparken foran Hamar stasjon. Bilister forteller at det er svært vanskelig å se fotgjengere som skynder seg over fotgjengerfeltet i retning stasjonen, og stiller derfor spørsmålstegn ved hekkens høyde.

Parkingeniør i Hamar kommune Auden Andersen forteller at de har fått flere henvendelser om den aktuelle hekken.

– Jernbaneparken er i dag en kopi av parken slik den var på 1930-tallet. Det er et ønske å beholde originalformen på parken, og der går også høyden på hekken inn, forteller han på telefon til HA.

Hekken, som er i underkant av to meter høy, er allerede trimmet om lag 20 centimeter fra originalhøyden. Andersen mener bilister også må vise hensyn.

– Det er jo fartsgrense på 30 km/t, men mange kjører nok ofte fortere enn det. Vi har vært i kontakt med Statens vegvesen, og håper de kan finne en løsning på veien slik at vi kan beholde formen på parken. Det har vært snakk om både opphøyd gangfelt og innsnevring i veien. Det er jo også som kjent en del biler som står parkert langs veien ved stasjonen som også gjør det vanskelig å få god oversikt, forteller han.

Jernbaneparken ble i 1993 kåret til «Årets grønne park».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat