buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
SHOW: Daglig leder i Storhamar Håndball, Bjørn Inge Os (f.v),arrangementsansvarlig Ina Taasaasen og markedssjef Hans Christian Hustad inviterer til show fra scena på Stortorget.
 
Inviterer alle til show på Stortorget
Storhamar Håndball slår på stortromma og inviterer til gratis konsert på Stortorget lørdag kveld. På scenen står Sandra Lyng, Adelén og Skei & PT.

Publisert: 25.mai.2017 23:43
Oppdatert: 25.mai.2017 23:47

– Hit er alle invitert, også de som ikke spiller håndball, sier Bjørn Inge Os, daglig leder for Storhamar Håndball.

Les også: Stjernespiller Heidi Løke skal pendle mellom tre byer og spille for Storhamar.

I helga vil Hamar uansett blir preget av at det er Storhamar cup, som regnes som landets største turnering i sin form. 334 lag fra store deler av landet er påmeldt, til sammen 4.000 håndballspillere i alderen 9 til 18 år. Med foreldre og ledere regner arrangørene med rundt 10.000 tilreisende til byen.

– Dette er tilreisende som legger igjen mye penger i byen så vi håper næringsdrivende i byen får med seg det, sier Bjørn Inge Os.

Men på torget er tilbudet gratis. Ina Taasaasen, sjef for underholdningen, opplyser at showet vil startet med dansere fra PS: Dance. Konferansier for kvelden er Truls Pedersen.

Storhamar Håndball har også inngått avtale med en elevbedrift fra Katta, Eventicon UB, som skal ha eget studio i Vikingskipet. De vil bli synlige både på Facebook og Instagram, i tillegg til at innslagene vises på storskjerm i hallen.

I månedsskiftet juli/august skal Storhamar Håndball dra på cup til Hamars vennskapsby, Viborg. Alle lagene som er med i cupen til helga er utfordret til å ta et kreativt lagbilde som skiller seg fra andre lagbilder. Det laget som vinner konkurransen får oppholde og deltakelse i Viborg-cupen som premie.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat