buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
HUNDENS DAG: Gerd Elin Danielsberg (f.v) med hunden Lasse, Anne Berit Jensen med Birger og Lise Sigurdsen med Mindi håper mange vil ta turen til Hamar Park og Hundens dag.FOTO: Trude Ånnevik
 
Inviterer til hunde-samling i parken
Førstkommende lørdag er det igjen Hundens dag. Hunder, eiere og andre hundeglade er hjertelig velkomne til samling i Hamar Park.

Publisert: 18.mai.2017 22:18
Oppdatert: 18.mai.2017 22:45

Hamar og omegn hundeklubb håper mange vil legge lørdagen til parken. Anne Berit Jensen i arrangementskomiteen kan love mange ulike aktiviteter i løpet av dagen.

– Her blir det aktiviteter innen lydighet, rallylydighet, det blir brukshundsaktiviteter og litt agility. Vi tar hele parken i bruk, sier hun.

Aktivitetene på Hundens dag er åpne for alle, enten du er medlem av hundeklubben eller ikke.

– Kanskje er det noen der ute som lurer på om de skal anskaffe seg hund. Hvis de kommer hit, kan vi bidra med råd og tips, og de kan også få se mange ulike hundetyper. Hvis det er andre som bare har lyst til å se på hunder i aktivitet, så må de gjerne komme. Her blir også en mulighet til å kjøpe seg en kopp kaffe, kaker, pølser og brus, sier Anne Berit Jensen.

Midt på dagen lørdag er det også lagt opp til miljøtrening av hunder, og dette er åpent for alle.

På slutten av dagen blir det også en hundeparade i parken. Da skal alle hundene, både rasehunder og blandingshunder, få vise seg fram.

Hamar og omegn hundeklubb har i lengre tid forsøkt å finne et område som egner seg for samlinger og trening. Men det har ikke vært så lett. I dag bruker de et område i Øvre Vang.

– Vi ønsker et sted der vi også har mulighet for å være innendørs. Dessuten bør det ligge slik til at en lett kan komme dit selv om en ikke disponerer bil. Vi har også et ønske om at området er tilgjengelig også personer som har funksjonshemninger, sier Anne Berit Jensen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat