buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Tar ikke helt romjulsfri: Tor Andre Johnsen (Frp).
 
Johnsen advarer
Stortingsrepresentant Tor Andre Johnsen mener de kommunestyrerepresentantene som stemte for øst, ikke må få dårlig samvittighet.

Publisert: 29.des.2016 19:52
Oppdatert: 29.des.2016 19:52

Det sier han som en kommentar til Jørgen Rognes meningsytring. Selv er Johnsen klinkende klar på at hans mandat nå er å jobbe for øst overfor storting og regjering.

– De som stemte for øst, gjorde det ut fra sin overbevisning om hva som er best for byen, og det skal de ikke ha dårlig samvittighet for, sier Johnsen.

Han gir imidlertid Rogne rett at kritikken mot Jernbaneverket har vært litt for krass.

– Jeg oppfatter Jernbaneverket som at de tåler det og hever seg over det. Det eneste som kan ødelegge for dobbeltspor forbi Hamar, er økonomiske prioriteringer. Og der er det full krig mellom ulike landsdeler. Vest er nå historie, og ikke noe tema i mitt hode, sier Johnsen, som tror sjansene for å nå fram med øst overfor departementet er gode.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat