buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
JULEDETEKTIV: Åse Marie Lerfald er på leting etter Hannah eller pappaen hennes.
 
Juledetektiv Åse leter etter Hannah
– Hvor er du, Hannah?, spør juledetektiv Åse Marie Lerfald. Hun sitter med en gave som aldri nådde fram til jul.

Publisert: 04.jan.2019 15:46
Oppdatert: 04.jan.2019 15:54

Lerfald har fått ansvaret for å finne rett eier eller avsender for julegaver som kom på avveie på øst-, sør og vestlandet. Alle disse gavene blir sendt til terminalen i Oslo. Her blir samlet og fotografert, bildene legges så ut på postens juledetektivside i håp om at noen skal gjenkjenne avsender eller mottaker.

– Det er jo litt morsomt også. Vi googler, bruker sosiale medier, spør rundt omkring, sier hun.

Torsdag fikk Åse Marie Lerfald inn en gave som var funnet på terminalen i Hamar. Gaven har trolig ramlet ut av ei eske eller en større pakke, trolig mellom 20.- og 22. desember, og det eneste Åse har å gå etter er at den skulle til Hannah. Pappa er avsender. Med pakken, som har et litt spesielt innpakningspapir, er det også en konvolutt med penger til Hannah, også den fra pappa.

– Vi vet ikke om pakken ble sendt fra Hamar eller om den skulle til Hamarområdet, men håpet vårt er at vi skal få kontakt enten med Hannah eller pappaen gjennom avisen, sier Åse Marit Lerfald, som har litt vondt av dem begge to siden gaven ikke er kommet fram.

Bilde av pakken og konvolutten ligger på juleservicesiden til Posten:  Her ligger det også bilde av alle de andre pakkene som av ulike årsaker ikke nådde fram til riktig juletre.

– Nå er det 143 brev og pakker som ikke har nådd fram til rett mottaker. Alle brevene blir samlet på terminalen på Lørenskog, mens vi tar oss av pakkene. Men faktisk er det langt færre pakker og brev som ikke har kommet fram i år, sammenlignet med tidligere, sier Åse Marie Lerfald, og minner samtidig om at det var 50 millioner brev og pakkesendinger som passerte gjennom terminalene i løpet av desember.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat