buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Kan skjenke: Gjester i velværeavdelingen i Ankerskogen kan igjen kjøpe alkohol etter at ny skjenkebevilling kom på plass. Foto: Christian E. Bergheim
 
Kan skjenke igjen
Fra 4. november fikk Ankerskogen igjen tillatelse til alkoholservering i velværeavdelingen.

Publisert: 10.nov.2016 11:56
Oppdatert: 10.nov.2016 11:56

Som HA skrev om tidligere i høst, måtte Ankerskogen midlertidig stenge alkoholsalget i velværeavdelingen. Grunnen var at de ansatte som hadde tatt kunnskapsprøven som kreves for å kunne ha skjenkebevilling, hadde sluttet.

Nå er ny søknad om bevilling behandlet, og nye personer har gjennomført kunnskapsprøven.

– Det ble én måned uten alkoholservering i velværeavdelingen, men 4. november kom det på plass. Nå er det som før, sier daglig leder Morten Lillehagen.

Ankerskogen har i høst vært i dialog med flere aktører om drift av kafeen. Blant andre Hai Hang. Her er ikke noe avklart foreløpig.

– Vi er i dialog med en som er aktuell til å ta over driften av kafeen, noe vi håper å ha klart om kort tid, sier Lillehagen, sier Lillehagen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat