buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Karoline (18) har laget film om «Reodor» Kjell Erik Andersen
Kjell Erik Andersen står bak mange oppfinnelser til glede for de eldre på Prestrudsenteret. Karoline Sund Aga har laget en liten film om tusenkunstneren.

Publisert: 05.jan.2018 18:33
Oppdatert: 05.jan.2018 19:26

Karoline Sund Aga går siste året på Medier og kommunikasjonslinja på Hamar Katedralskole. De 15 elevene har valgt å ta dette siste året gjennom en yrkesfaglig ordning. Åtte av elevene har valgt film, men de resterende er ute i grafiske bedrifter. Karoline Sund Aga er dette året i Hamar Arbeiderblad, og har fått prøve seg på mange filmoppdrag.

– Jeg synes jeg har lært utrolig mye. Det er så mye mer spennende enn å sitte på skolebenken, sier Hamar-jenta.

Til våren skal hun ta svenneprøve, men før den tid skal hun gjennom to «prøvesvenneprøver». Filmen om Kjell Erik Andersen er hennes første test, og den er gjennomgått og godkjent.

Tusenkunstneren selv synes det bare var morsomt å få festet noen av oppfinnelsene sine på film. Her får du se platespiller-bilen hans som han kan manøvrere fra avdeling til avdeling. For ikke å snakke om kaninhuset der de eldre kan få følge med og kose med kaninene fra innsiden. På filmen viser han også fram innhegningen i uterommet som i sommerhalvåret blir brukt til dyr.

– Jeg har vist fram filmen til alle som er med på den. Morsomt at vi får vist hva vi driver med, sier Kjell Erik Andersen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat