buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
God kollega: Erik Standerholen beskrives som en svært viktig og kompetent ressurs for både elever og kollegaer ved Hamar katedralskole. Tirsdag ble han hedret på arbeidsplassen.Begge FOTO: Christian E. Bergheim
 
Katta-lærer vant årets pedagogpris
Erik Standerholen (59) er vinner av årets pedagogpris i regi av Hedmark fylkeskommune.

Publisert: 29.nov.2016 12:38
Oppdatert: 29.nov.2016 12:39

Siden 2013 har fylkeskommunen delt ut priser til lærere og elever som utmerker seg på en pedagogisk måte. Tirsdag ble det delt ut til sammen fire priser under en seremoni ved Hamar katedralskole. En av prisene gikk til lærer Erik Standerholen fra Ottestad, som de siste 30 årene har jobbet ved både Ankerskogen videregående skole og ved Hamar katedralskole. Standerholen underviser til daglig innenfor områdene teknisk og industriell produksjon, samt industriteknologi.

I begrunnelsen skriver juryen blant annet følgende:

– Prisvinneren har en unik evne til å se den enkelte elev og få eleven til å mestre. Prisvinneren jobber på en strukturert og tålmodig måte slik at den enkelte elev får større faglige og sosiale ferdigheter. Han er en lærer med som høy integritet motiverer, stimulerer og inspirerer elever og kollegaer til faglig utvikling.

Til HA sier den glad og overraskede prisvinneren følgende:

– Jeg trives først og fremst veldig godt med jobben og ungdommene rundt meg. Å vinne en pris betyr veldig mye for meg. Det føles veldig stort at arbeidet mitt blir sett, sier han.

Premien er blomster, 25.000 kroner og to ukers studiepermisjon med full lønn.

De øvrige prisvinnerne fra Hedmark er Katta-elev Ole Einar Brukvangen, Elvis-elev Jesper Skaslien og lærer Hjørdis Ingebrigtsen ved Øvrebyen videregående skole.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat