buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
ØNSKER KANDIDATER: Mette Thorslund, daglig leder i Jobzone, ønsker kandidater til veldedighetsprisen.
 
Kjenner du noen som gjør en forskjell?
De personene som skiller seg ut, som gjør en forskjell for andre uten å framheve seg selv. Det er de personene Mette Thorslund i Jobzone vil ha tips om.

Publisert: 21.jan.2018 08:06
Oppdatert: 21.jan.2018 08:10

For i disse dager er selskapet Jobzone igjen ute etter kandidater til sin årlige veldedighetspris. Mette Thorslund, daglig leder i Jobzone i Hedmark, håper det vil strømme på med gode kandidater. Fristen er allerede 26. januar. – Det er blitt en tradisjon nå, og vi opplever at mange vet om oss. Vi regner med at vi får gode kandidater i år også, sier hun.

De fleste Jobzone-avdelingene i landet deltar i tildeling av veldedighetsprisen. Den lokale vinneren i hver avdeling får 10.000 kroner, men er også med i en landsomfattende konkurranse. Her er premien 100.000 kroner som vinneren kan bruke i veldedighetsarbeidet sitt.

I fjor var det Thormod Larsen fra Hamar som fikk prisen. Larsen har gjennom mange år gjort en formidabel innsats i Frelsesarmeen, og krøniken var med da han ble overrasket med prispengene.

– Vi har fått mange tilbakemeldinger på at det var en populær tildeling. Det var flere som hadde sett ham som en god kandidat, sier Mette Thorslund, som synes det er flott at de kan bidra til å trekke fram mennesker som står for gode verdier.

– Mange tenker kanskje at det de gjør er så lite, men hvis det de gjør, betyr noe ekstra for andre, så er det det vi ser etter, sier Thorslund.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat