buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Kjøkkenklubben lokket fram minner
Kjøkkenklubben på Finsalhagen omsorg startet som et skoleprosjekt. Nå ser Mona Berg og May-Britt Eriksen at ideen deres lokket fram gjemte minner hos de eldre.

Publisert: 07.des.2017 17:28
Oppdatert: 07.des.2017 21:40

Begge to har arbeidsplassen sin på Finsalhagen, men tar nå videreutdanning innen demens og alderspsykiatri på Fagskolen Innlandet. I praksisperioden fikk de i oppdrag å sette i gang et prosjekt på arbeidsplassen sin. Etter en skoletur til Økern sykehjem tok de med seg ideen om å starte en kjøkkenklubb der en fra hver av de fire avdelingene på Finsalhagen fikk være med. En dag i uka i åtte uker har kjøkkenklubben vart, og onsdag ble den avsluttet med baking av brune pinner. Dessuten fikk alle de 30 som bor på Finsalhagen bake sine egne pepperkakehjerter.

Tatiana Wesserling har vært veilederen til Mona og May-Britt, og hun nøler ikke med å kalle Kjøkkenklubben en stor suksess.

– Det har skapt så mye glede, og samarbeidet om å lage mat har gitt fine samtaler. Vi ser og hører at det dukker opp små glimt av ting som er blitt borte.

På avslutningsdagen var også avdelingsleder Monica Rustad fra Fagskolen og avdelingsleder på Finsalhagen, Stine Spangen til stede.

– Det er helt rørende å se den omsorgen de viser for hverandre når de gjør noe i fellesskap, påpekte de.

Mona Berg og May-Britt Eriksen er storfornøyd med at Finsals venner nå vil videreføre Kjøkkenklubben deres.

– Vi har lært så utrolig mye og tar med oss alt tilbake i jobben, sier de.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat