buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
PLATESLIPP: Kim Nybakken (f.v), Roy Engebakken og Odd Arne Johansen med årets utgave av Tett på Hamar.
 
Klare med «Tett På Hamar» for sjette gang
CD-en Tett på Hamar er klar og bør ligge under mange juletrær denne jula.

Publisert: 18.des.2017 15:09
Oppdatert: 18.des.2017 15:14

Søndag ble CD-en presentert med en egen konsert på Gregers etter Julegrytekonserten. Kim Nybakken fra Sagarockers og Odd Arne Johansen er veldig fornøyd med årets CD, og er spent på mottakelsen.

– Dette er veldig viktig for oss. På et plateslipp, foran et ordentlig publikum, da må en prestere og da får vi ærlige tilbakemeldinger, sier Nybakken, som var med på scenen under plateslippet.

Han er ikke med på årets produksjon, men har vært med fem ganger tidligere.

Årets Tett på Hamar er den sjette i rekka, men det er faktisk sjuende året at stiftelsen Crux, Hamartiltakene (tidligere Kirkens sosialomsorg) gir ut CD. Det første året ble det gitt ut en ren jule-CD. Årets produksjon er en god blanding av rock, soul, pop, viser og country.

Roy Engebakken, tiltaksleder for boligtiltaket i Folkestads gate, er initiativtaker til CD-prosjektet og veldig delaktig i produksjonen. Han fikk ideen fra Oslo der =Oslo ga ut en CD to år før den første CD-en ble gitt ut i Hamar.

– Jeg synes vi har fått til en fin balanse på de 18 kuttene på CD-en. Det er 50 musikere med, her er en del egenprodusert, en del coverlåter. Og husk, vi har brukt like lang tid i studio som en musiker ellers ville ha brukt på én sang, sier Engebakken.

Flere av musikerne har aldri vært i studio før, men har gjerne syslet med musikk tidligere.

– For mange er dette et stort løft i et vanskelig liv med rus og- eller psykiske problemer. Det å stå med et ferdig produkt i hånda er noe helt eget. Og for flere er dette blitt starten på å komme seg videre i livet. Flere fortsetter med musikk etter å ha vært med på dette, sier Roy Engebakken.

Hamar kommune har støttet CD-utgivelsen, og halvparten av salgssummen går til selgeren.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
CD: Omslaget til årets Tett på er laget av Martine Petrikke S. Flateby.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat