buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
VILLSTYRING: Aljona Kerefovas katt Pusur har vendt hjem igjen etter fem år på rømmen. Pusur elsker å bli børstet. Kattemor Kisa (t.v.) har holdt seg hos familien hele tiden.FOTO: HANNE MAREN TORPEN HOKSTAD
 
Kom hjem etter fem år på rømmen
Familien trodde Pusur var forsvunnet for godt. Men etter nesten fem år på frifot dukket han plutselig opp igjen.

Publisert: 23.feb.2017 09:21
Oppdatert: 23.feb.2017 09:39

Hva Pusur har syslet med de siste fem årene, er det ikke godt å vite. Men nå har den robuste katten i alle fall kommet hjem igjen til familien sin.

– Vi hengte opp lapper i butikker og på bussholdeplasser da han ble borte. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle få se ham igjen, sier matmor Aljona Kerefova.

For to uker siden fikk hun en overraskende telefon fra en venninne. Venninnen hadde sett bilde av det som måtte være Pusur på en Hamar-gruppe på Facebook, lagt ut av en dame som bor like ved Kiwi Utfarten på Prestrud.

Det har seg nemlig sånn at Pusur og familien har flyttet et par ganger: først fra Ingeberg til Bekkesvevegen på Prestrud i 2008, så videre til Kristin Lavransdatters veg et steinkast unna Maxi i 2012. Den siste flyttingen fikk ikke Pusur med seg, for da hadde han allerede stukket av. Men for et års tid siden dukket han opp igjen i Bekkesvevegen, uten at noen visste hvem pusen tilhørte.

Gjennom vinteren har en beboer der gitt katten mat ute. Katten må ha fått godt med fôr, for han ser absolutt ikke ut til å ha lidd noen nød ernæringsmessig. Men da Pusur for noen uker siden dukket opp med et sår i ansiktet, la hun ut bilde av ham på Facebook. Og det var dette Kerefovas venninne fikk se, og som sørget for gjenforening mellom Pusur, hans egentlige familie og hans biologiske kattemor Kisa.

Men Pusur er visst ikke ferdig med sin rebelske ungdomstid, for det er bare noen få dager siden han tok seg en lang luftetur alene. Etter noen timer ringte damen fra Bekkesvevegen og meldte fra om at katten var der igjen.

– Da skuffet han meg, sier Kerefova, som med godt stell håper å overbevise Pusur om at Kristin Lavransdatters veg 39 er hans hjem og foringsstasjon framover.

 
HJEMME: Fem år på rømmen var nok for Pusur, som nå kan kose seg på sofaen.
KOS: Pusur koser seg med matmor.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat