buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
100 år: Statsarkivet i Hamar er truet som institusjon, mener Senterpartiet.
 
Kontrakt ut 2020
Statsarkivar Vigdis Stensby sier det ikke er noen planer om å avslutte leiekontrakten i Basarene før tiden.

Publisert: 11.mai.2017 22:28
Oppdatert: 11.mai.2017 22:28

Statsarkivet holder til i Basarene ved Stortorget. Leiekontrakten går ut 2020, opplyser Stensby, og avkrefter at de er på veg ut av lokalene på kort sikt.

– Vi har kontrakt ut 2020, og det forholder vi oss til. Hva som skjer etter det, er ikke noe vi vet noe om nå, sier Stensby.

Hun sier at de ansatte på Statsarkivet i stor grad jobber med de samme oppgavene som før, og at ny organisering og oppgaveløsning har gått seg mer til.

Tillitsvalgt Sigrid Jostad i Forskerforbundet sier at de er noe bekymret for hvordan kompetansen tas vare på og utvikles i forbindelse med omorganiseringen.

Mange i fagmiljøene i statsarkivene har varslet om at det foregår en bevisst nedprioritering av historisk og arkivfaglig kompetanse. Det har ført til klart dårligere vilkår og tilgang for publikum, både for vanlige brukere, studenter og historikere.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat