buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
VARIERTE BILDER: Randi Møllenes med noen av maleriene på utstillingen i Løtenbygningen. FOTO: Trude Ånnevik
 
Kunst fra Løten i Løtenbygningen
Aktive Løten kunst- og håndverkforening fyller 25 år og vil vise noe av det fine de lager. Det gjør de i Løtenbygningen på Odden.

Publisert: 20.jun.2018 11:46
Oppdatert: 20.jun.2018 11:47

– Vi har stilt ut i Klokkergården i Løten tidligere, men nå ville vi vise oss fram utabygds, sier Randi Møllenes i Løten kunst- og håndverkforening. Hun har malt i 25 år og er en av mange som har holdt foreningen i gang så lenge.

På åpningsdagen torsdag har Løten-ordfører Bente Elin Lilleøkseth lovet å komme for å åpne den omfattende utstillingen. Gina Sigstad skal fortelle litt om historien til Løtenbygningen, og Gabrielle Niedermeier synger middelaldersanger.

Dermed skulle stemningen være satt til å ta en runde for å kikke på et utvalg av alt de 75 aktive medlemmene har laget. Her er det malerier i olje og akryl, fra veldig naturalistiske bilder til spreke, figurative bilder. Akvareller er det også. Foreningen har tatt i bruk alle rommene i Løtenbygningen for å få plass.

Men blant medlemmene er det også mange som er aktive med keramikk. Her er det både flott brukskeramikk, skulpturer, knapper og mange ulike pyntegjenstander. Også sølvsmykker er med i utstillingen.

– Vi har medlemmer fra både Hamar og Stange i tillegg til Løten, og vi er alltid åpne for flere. Vi holder egne kurs med jevne mellomrom, sier Randi Møllenes.

Utstillingen åpner midt på dagen torsdag 21. og er åpen alle dager fram til 1. juli.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat