buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Mener flere bør leie butikklokale for å selge egne møbler
Maren Ingeborg Gråblomst Galgum leide butikklokale i to uker for å selge egne møbler: – Hvis vi bare hjelper hverandre litt og legger til litt godvilje, kan vi skape liv i byen. Jeg håper flere vil lage pop-up-butikker! sier hun til HA.

Publisert: 26.jan.2018 13:55
Oppdatert: 26.jan.2018 14:34

Maren Ingeborg Gråblomst Galgum tar imot HA i pop-up-butikken sin, rett nedenfor posthustrappa i Hamar. Butikklokalet har hun fylt med møbler, bilder, tepper, barnemøbler og pyntegjenstander. En stor rosa plastpelikan tar imot deg i det du kommer inn døra. Alt er brukt og selges rimelig. Hvis du vil besøke butikken hennes må du være rask! Den er åpen i bare to uker, og i denne uka gjenstår bare lørdag. Neste uke åpner hun dørene mandag, torsdag og lørdag.

– Vi har nok hatt litt mer møbler enn de fleste, og nå var det på tide å rydde ut, sier Maren Ingeborg og konstaterer at det er blitt 30 kvadratmeter større plass hjemme. Ingen av møblene skal bli med hjem igjen. – Bortsett fra påfuglstolen, men den blir nok helt sikkert solgt, sier hun.

Blant møblene står også gamle, røde plysjstoler. Det er blitt henne fortalt at disse møblene sto på Hamar stasjon i samband med kongens signingsferd. Nå er de til salgs.

Men det er mer enn behovet for å få bedre plass som ligger bak pop-up-butikken hennes:

– Det er så kjedelig å selge ting via finn.no, og jeg synes det er det så trist at det skjer så lite i sentrum. Hvis flere av de tomme lokalene hadde hatt pop-up-shops, workshops og gallerier, ville det blitt mye fint å se og oppleve i sentrum. Det er mange der ute som har noe å bidra med, noe de er gode på som de kan vise fram, men da må gårdeierne også senke leiene sine. Det må da uansett være bedre enn at det står tomt, sier Maren Ingeborg Gråblomst Galgum, som etter en del telefoner fikk leie billig av Utstillingsplassen Eiendom.

I det daglige er hun travelt opptatt med maling og fotografering og tar gjerne imot besøk i atelieret sitt i Ottestad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat